Laminaat Den Haag

Laminaat Den Haag: voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe laminaatvloer in Den Haag en omgeving. Laminaat is tegenwoordig niet meer weg te denken in een huis. Deze vloeren zijn in talloos veel prints, kleuren en designs verkrijgbaar. The Flooring Company in Den Haag adviseert u graag over uw nieuwe laminaatvloer in Den Haag.

Waarom een laminaatvloer?

Laminaat is een van de populairste vloeren in Nederland. Het is betaalbaar en lijkt ontzettend veel op een houten vloer. Een ander pluspunt aan laminaat is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Een laminaatvloer is gemaakt van een harde kunststof waarop een houtprint is gedrukt. Onder deze houtprint is een houtvezelplaat en een kunststof laag te vinden. Laminaat betekent ook wel meerdere lagen op elkaar en dat heeft zijn naam te danken door de verschillende lagen in de opmaak van een laminaat.

Tegenwoordig is het verschil tussen een echte houtenvloer en laminaat vrijwel niet te zien. Ook komt het gevoel van een houtenvloer sterk overeen met laminaat.

De keuze in laminaat is enorm. Naast talloze verschillende houtmotieven is het ook mogelijk om een andere print te kiezen, zoals natuursteen, marmer of een tegel look. Laminaat is tevens ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen bestaan uit langere stroken.

Laminaat Den Haag bij The Flooring Company

Wilt u graag een laminaatvloer in Den Haag? The Flooring Company helpt u graag hierbij. The Flooring Company is gevestigd in Den Haag aan de Frederikstraat nummer 569. Wij zijn uw specialist op het gebied van vloeren, waaronder laminaat. Met meer dan 25 jaar ervaring maken, leveren en leggen wij vloeren voor iedere segment.

Bij The Flooring Company kunt u rekenen op een persoonlijke aandacht. Samen bespreken wij met u hoe u wilt wonen en werken. Heeft u kinderen? Huisdieren? Wij kijken - samen met u - naar de juiste vloer die bij uw levensstijl past. Deze persoonlijke aandacht start al bij het eerste adviesgesprek tot jaren na het leggen van de vloer. Wij hechten een grote waarde aan service en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de aankoop van uw vloer een zorgeloos project wordt en u achteraf kunt genieten van uw prachtige (laminaat)vloer.

Parket of laminaat Den Haag?

Bent u zelf nog aan het twijfelen tussen een parket- of laminaatvloer? Beide vloeren lijken ontzettend veel op elkaar. Dat geldt zeker voor de collectie die wij bij The Flooring Company in huis hebben. Door onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche en samenwerkingen met bekende fabrikanten kunnen wij een serie unieke kwalitatieve hoogwaardige laminaat aanbieden in Den Haag en omgeving. Dit zijn vloeren waar u jarenlang plezier van heeft.

Laminaat Den Haag
Laminaat Den Haag
Wilt u graag meer weten over een laminaatvloer bij u thuis in Den Haag of in de omgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul onderstaande contactformulier in, bel direct naar 06 517 84 861 of mail naar info@theflooringcompany.nl.


Relevante artikelen

PVC vloeren Den Haag
Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!