Laminaat Den Haag

Laminaat Den Haag: voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe laminaatvloer in Den Haag en omgeving. Laminaat is tegenwoordig niet meer weg te denken in een huis. Deze vloeren zijn in talloos veel prints, kleuren en designs verkrijgbaar. The Flooring Company in Den Haag adviseert u graag over uw nieuwe laminaatvloer in Den Haag. Overweegt u om een laminaatvloer te nemen in Den Haag of omgeving? Voor Laminaat Den Haag moet u bij The Flooring Company zijn. Onze vloerspecialisten kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze showroom aan de Frederikstraat 569. Zien wij u terug in onze showroom?

Waarom een laminaatvloer?

Laminaat is een van de populairste vloeren in Nederland. Het is betaalbaar en lijkt ontzettend veel op een houten vloer. Een ander pluspunt aan laminaat is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Een laminaatvloer is gemaakt van een harde kunststof waarop een houtprint is gedrukt. Onder deze houtprint is een houtvezelplaat en een kunststof laag te vinden. Laminaat betekent ook wel meerdere lagen op elkaar en dat heeft zijn naam te danken door de verschillende lagen in de opmaak van een laminaat.

Tegenwoordig is het verschil tussen een echte houtenvloer en laminaat vrijwel niet te zien. Ook komt het gevoel van een houtenvloer sterk overeen met laminaat.

De keuze in laminaat is enorm. Naast talloze verschillende houtmotieven is het ook mogelijk om een andere print te kiezen, zoals natuursteen, marmer of een tegel look. Laminaat is tevens ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen bestaan uit langere stroken.

De voordelen van laminaat Den Haag

Een laminaatvloer heeft verschillende voordelen. Deze gladde vloer heeft een zeer karakteristieke uitstraling en zorgt ervoor dat uw ruimte een warme sfeer krijgt. Laminaatvloeren zijn ook kleurvast wat inhoudt dat de vloeren niet verkleuren bij zonlicht. Tevens is deze vloer ook mogelijk in natte ruimtes, omdat een laminaatvloer vochtbestendig is. Door de moderne lijmtechnieken kan er geen water in de naden van uw laminaatvloer komen. The Flooring Company legt deze vloer ook met de nieuwe lijmtechnieken, waardoor u zeker weet dat deze vloer volgens de laatste moderne technieken wordt geplaatst en u kunt genieten van een prachtige vloer.

Een andere fijne bijkomstigheid is dat laminaat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en formaten. Ja, ook bij The Flooring Company! Bij ons kunt u terecht voor een lichte kleur, maar ook een donkere kleur. Daarnaast is een laminaatvloer gemakkelijk te plaatsen wat erg prettig is, wanneer u snel uw nieuwe woning of kantoor wilt betreden. En onderhoud? Die is zeer gemakkelijk en vraagt zeer weinig tijd. Laminaat Den Haag kunt u namelijk eenvoudig stofzuigen en dweilen, that's it! Geen moeilijke onderhoudstechnieken dus.

Last but not least, een vloer kan een dure investering zijn, echter heeft een laminaatvloer de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Laminaatvloeren gaan namelijk ruim 25 jaar mee en de tarieven zijn een stuk lager dan bij een echte houten vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Laminaat Den Haag bij The Flooring Company

Wilt u graag een laminaatvloer in Den Haag? The Flooring Company helpt u graag hierbij. The Flooring Company is gevestigd in Den Haag aan de Frederikstraat nummer 569. Wij zijn uw specialist op het gebied van vloeren, waaronder laminaat. Met meer dan 25 jaar ervaring maken, leveren en leggen wij vloeren voor iedere segment.

Bij The Flooring Company kunt u rekenen op een persoonlijke aandacht. Samen bespreken wij met u hoe u wilt wonen en werken. Heeft u kinderen? Of heeft u wellicht een huisdier, zoals een kat of hond? Heeft u vaak visite? Wij kijken - samen met u - naar de juiste vloer die bij uw levensstijl past, waardoor wij voor iedereen een tailor-made vloer kunnen aanbieden die bij uw wensen past.

Deze persoonlijke aandacht start al bij het eerste adviesgesprek tot jaren na het leggen van de vloer. Wij hechten een grote waarde aan service en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de aankoop van uw vloer een zorgeloos project wordt en u achteraf kunt genieten van uw prachtige (laminaat)vloer. Schroom niet om van deze service te genieten en bezoek onze showroom om te ontdekken wat alle mogelijkheden zijn in de verschillende vloeren, waaronder laminaat Den Haag.

Houten vloeren Den Haag

Naast prachtige laminaat vloeren kunt u ook bij ons terecht voor authentieke houten vloeren. Door onze ruime assortiment in houten vloeren is er voor iedereen wel een houten vloer te vinden die bij zijn of haar wensen past en scoort u snel een houten vloer tegen een scherpe prijs. Net zoals de laminaat vloeren zijn ook de houten vloer makkelijk op een vloerverwarming te plaatsen. Deze houtenvloeren zijn echte eyecatchers in iedere ruimte en leverbaar in verschillende formaten, kleuren, dessins en hout. Al onze vloeren zijn te bewonderen in onze showroom in Den Haag. Kom gerust langs. Bel voor een afspraak of loop vrijblijvend binnen voor het beste advies voor uw nieuwe vloer.

Parket of laminaat Den Haag?

Bent u zelf nog aan het twijfelen tussen een parket- of laminaatvloer? Beide vloeren lijken ontzettend veel op elkaar. Dat geldt zeker voor de collectie die wij bij The Flooring Company in huis hebben. Door onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche en samenwerkingen met bekende fabrikanten kunnen wij een serie unieke kwalitatieve hoogwaardige laminaat aanbieden in Den Haag en omgeving. Dit zijn vloeren waar u jarenlang plezier van heeft.

Laminaat Den Haag
Laminaat Den Haag
Wilt u graag meer weten over een laminaatvloer bij u thuis in Den Haag of in de omgeving? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vul onderstaande contactformulier in, bel direct naar 06 517 84 861 of mail naar info@theflooringcompany.nl.


Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!