Afwerking - Plinten maken het verschil

Een vloer zonder plint is niet af. Er ontbreekt iets. De juiste plint geeft uw vloer net dat laatste zetje dat nodig is om er één geheel van te maken: de finishing touch.

Sfeer en eenheid

Voor iedere vloer hebben wij plinten in ons assortiment, in verschillende hoogtes en breedtes. Vloer en plint vormen een geheel dat af is. Naast deze ‘gewone’ plinten leveren wij ook zogenaamde sfeerplinten, witte plinten die in iedere gewenste kleur kunnen worden afgelakt. Zo creëert u eenheid tussen vloer en wand of zorgt u juist voor onderscheid. Sfeerplinten kunnen een ruimte ook groter of kleiner doen lijken en zijn bovendien handig voor het wegwerken van snoeren en kabels. Welke plint u ook zoekt, strak en modern, romantisch of klassiek, wij hebben voor u een ruime keuze.

Verbinding maken

Wanneer u verschillende vloeren vloeiend in elkaar over wilt laten lopen, juist een accent wit leggen of een klein hoogteverschil tussen twee ruimtes wilt overbruggen, is een vloerprofiel een mooie en duurzame oplossing.
Profielen zijn verkrijgbaar in de kleur van uw vloer, maar bijvoorbeeld ook in rvs en aluminium, wanneer u een hip accent wilt creëren. Een doorlopende vloer zonder overgangen of onderbrekingen blijft echter het mooiste, dus als het even kan, kiezen we daar voor bij The Flooring Company.