Vloeren Rotterdam: kies voor The Flooring Company!

Bent u op zoek naar prachtige vloeren Rotterdam en omgeving? U hoeft niet verder te zoeken, want The Flooring Company heeft precies waar u naar op zoek bent! Wilt u graag inspiratie opdoen of weet u al naar wat voor vloer u op zoek bent en wilt u graag meer informatie over dit type vloer? The Flooring Company heeft een groot assortiment in PVC vloeren, laminaatvloeren, strokenvloeren, systeemvloeren en nog veel meer prachtige houten vloeren.

Vloeren Rotterdam: kom langs bij The Flooring Company

Heeft u een nieuw huis gekocht? Of wilt u uw appartement een upgrade geven met een nieuwe vloer? Wij hebben een hart voor hout en helpen u graag verder met deze keuze in een nieuwe vloer. The Flooring Company is gevestigd in Den Haag, nabij Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring in vloeren kunnen wij u het beste advies geven omtrent uw nieuwe vloer. Gaat u voor een strokenvloer of liever een PVC vloer? Het kan allemaal!

Een vloer die bij uw levensstijl past

Samen met u bespreken wij hoe u graag wilt wonen. Heeft u kinderen? Heeft u een lieve kat of hond? Of komt er vaak visite op bezoek? Aan de hand van uw levensstijl helpen wij u aan een tailor-made vloer die precies bij uw levensstijl past. Door onze jarenlange ervaring, ruim 35 jaar, kunt u rekenen op uitgebreid advies en persoonlijke aandacht. Dit begint al bij het adviesgesprek en tot het leggen van de vloeren. Wij nemen alles uit handen en zorgen dat de aankoop of renovatie van uw vloeren Rotterdam een zorgeloos project wordt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht voor vloeren Rotterdam?

Duizenden jaren geleden legden de koningen al houten vloeren in de verschillende tempels en paleizen. Tot de dag van vandaag is deze trend onveranderd gebleven, want de houten vloeren zijn nog steeds ontzettend hip, trendy én mooi in iedere ruimte. Houten vloeren blijven jarenlang goed, het leeft en is duurzaam. Hierdoor gaan deze vloeren ook goed met de tijd mee.

Hierdoor bieden wij een enorme collectie houten vloeren aan in visgraat, systeemvloeren, traditionele strokenvloeren, en traditionele patroonvloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment in PVC vloeren en laminaatvloeren in verschillende modellen, kleuren en typen. Wij durven te wedden dat voor iedere klant wel een vloer te vinden is bij The Flooring Company die aan zijn of haar wensen voldoet. Twijfel dus niet om onze showroom te bezoeken, want ons assortiment is enorm.

Naast prachtige houten vloeren, PVC en laminaat vloeren kunt u ook bij ons terecht voor tapijtvloeren. Ervaar de zachtheid van tapijt, want het geeft een interieur echt sfeer en karakter. Tapijtvloeren hebben wij ook beschikbaar in verschillende kleuren, designs en structuren en valt uitstekend te combineren met een houten-, PVC-, of laminaat vloeren.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Neem contact met ons op voor passend advies!

Hoe kunt u ons bereiken?

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Den Haag. Onze showroom is gevestigd in de prachtige winkelstraat van Den Haag:  Frederikstraat 569. Heeft u een afspraak gemaakt en weet u niet zo goed waar u kunt parkeren? Laat het ons gerust weten, zodat wij u kunnen begroeten in onze showroom!

Mogen wij ook u begroeten?

Laat ons u adviseren over uw nieuwe vloer! Wij hebben een hart voor hout vloeren en nemen het hele project zorgeloos uit handen. Neem contact met ons op via 06 517 84 861, mail naar info@theflooringcompany.nl of vul ons contactformulier in.


Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!