Vloeren Rotterdam: kies voor The Flooring Company!

Bent u op zoek naar prachtige vloeren Rotterdam en omgeving? U hoeft niet verder te zoeken, want The Flooring Company heeft precies waar u naar op zoek bent! Wilt u graag inspiratie opdoen of weet u al naar wat voor vloer u op zoek bent en wilt u graag meer informatie over dit type vloer? The Flooring Company heeft een groot assortiment in PVC vloeren, laminaatvloeren, strokenvloeren, systeemvloeren en nog veel meer prachtige houten vloeren.

Waarom vloeren Rotterdam

Het kan zijn dat u bent verhuisd naar een nieuwe woning, appartement of kantoor. Of wellicht heeft uw huidige vloer wel een upgrade nodig. Een nieuwe vloer kan een flinke investering zijn. Er zijn vloeren op de markt die erg duurzaam zijn, waardoor de levensduur van deze vloeren ontzettend lang zijn. Zo zorgt u ervoor dat u lang van deze investering, want wie wordt er nou niet blij van een mooie vloer zodra u een ruimte inloopt? Een vloer kan een echte eyecatcher zijn, want vloeren zijn tegenwoordig in verschillende materialen, kleuren en dessins te verkrijgen. Waarschijnlijk heeft u vast al eens gehoord van de visgraat vloer of de Hongaarse punt. Tevens kunt u kiezen uit een PVC vloer, laminaat vloer, tapijtvloer of een echte houten vloer. Wat u ook kiest, voor vloeren Rotterdam moet u echt bij The Flooring Company zijn!

Vloeren Rotterdam: kom langs bij The Flooring Company

Heeft u een nieuw huis gekocht? Of wilt u uw appartement een upgrade geven met een nieuwe vloer? Wij hebben een hart voor hout en helpen u graag verder met deze keuze in een nieuwe vloer. The Flooring Company is gevestigd in Den Haag, nabij Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring in vloeren kunnen wij u het beste advies geven omtrent uw nieuwe vloer. Gaat u voor een strokenvloer of liever een PVC vloer? Het kan allemaal!

PVC vloeren Rotterdam

PVC vloeren zijn erg populair in Rotterdam. Dat is ook niet vreemd, want PVC vloeren Rotterdam zijn zeer hip, trendy en duurzaam. PVC is in verschillende kleuren te krijgen, waardoor er voor iedereen wel een PVC vloer te vinden is die bij hem of haar past. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie in zowel houtlook als betonlook. Het aanbod is enorm: van verschillende kleuren, looks tot aan de verschillende materialen. Een PVC vloer is een goede keuze, doordat deze vloeren vochtbestendig en geluiddempend zijn. Tevens is een PVC vloer een stuk goedkoper dan een echte houten vloer en geschikt voor vloerverwarming. Bij The Flooring Company vindt u een ruim assortiment in PVC vloeren Rotterdam. De dikte verschilt tussen 2 tot 5 millimeter en kan op een bewerkte of een gladde vloeroppervlakte. Kom gerust het assortiment bewonderen in onze showroom in Den Haag onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Laminaat vloeren Rotterdam

Ook laminaat is niet meer weg te denken als vloerkeuze in Rotterdam. Door de jarenlange ervaring in de vloerenbranche en contacten met de bekendste vloerfabrikanten kunnen wij een zeer ruim assortiment in laminaatvloeren aanbieden tegen een scherpe prijs. Deze vloeren zijn kwalitatief hoog en beschikbaar in een tal van kleuren, prints en designs. Wist u al dat deze vloeren vrijwel niet te onderscheiden zijn van echte houtenvloeren? U haalt dus echt een topvloer in huis! The Flooring Company legt graag de vloer voor u, zodat u nergens naar om hoeft te kijken. Enige wat u moet doen? Achteraf genieten van uw prachtige vloer!

Houten vloeren Rotterdam

The Flooring Company heeft een echte hart voor hout. Door onze jarenlange ervaring specialiseren wij ons in houtenvloeren. Dit doen wij in onder andere strokenvloeren, visgraatvloeren en systeemvloeren. Onze houtenvloeren zijn te leggen in verschillende vormen, zoals de Hongaarse punt of een visgraatvorm. Tevens zijn onze houten vloeren Rotterdam verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten, lengtes en diktes. Hierdoor is er altijd een vloer die bij uw wensen aansluit. Onze ruime aanbod in houtenvloeren (maar ook PVC vloeren, laminaatvloeren en tapijtvloeren) zijn te bewonderen in onze showroom in Den Haag. U kunt altijd vrijblijvend naar binnen lopen of bel gerust om een afspraak te maken op 06 517 868 61. Wij helpen u graag verder!

Een vloer die bij uw levensstijl past

Samen met u bespreken wij hoe u graag wilt wonen. Heeft u kinderen? Heeft u een lieve kat of hond? Of komt er vaak visite op bezoek? Aan de hand van uw levensstijl helpen wij u aan een tailor-made vloer die precies bij uw levensstijl past. Door onze jarenlange ervaring, ruim 35 jaar, kunt u rekenen op uitgebreid advies en persoonlijke aandacht. Dit begint al bij het adviesgesprek en tot het leggen van de vloeren. Wij nemen alles uit handen en zorgen dat de aankoop of renovatie van uw vloeren Rotterdam een zorgeloos project wordt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht voor vloeren Rotterdam?

Duizenden jaren geleden legden de koningen al houten vloeren in de verschillende tempels en paleizen. Tot de dag van vandaag is deze trend onveranderd gebleven, want de houten vloeren zijn nog steeds ontzettend hip, trendy én mooi in iedere ruimte. Houten vloeren blijven jarenlang goed, het leeft en is duurzaam. Hierdoor gaan deze vloeren ook goed met de tijd mee.

Hierdoor bieden wij een enorme collectie houten vloeren aan in visgraat, systeemvloeren, traditionele strokenvloeren, en traditionele patroonvloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een ruim assortiment in PVC vloeren en laminaatvloeren in verschillende modellen, kleuren en typen. Wij durven te wedden dat voor iedere klant wel een vloer te vinden is bij The Flooring Company die aan zijn of haar wensen voldoet. Twijfel dus niet om onze showroom te bezoeken, want ons assortiment is enorm.

Naast prachtige houten vloeren, PVC en laminaat vloeren kunt u ook bij ons terecht voor tapijtvloeren. Ervaar de zachtheid van tapijt, want het geeft een interieur echt sfeer en karakter. Tapijtvloeren hebben wij ook beschikbaar in verschillende kleuren, designs en structuren en valt uitstekend te combineren met een houten-, PVC-, of laminaat vloeren.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Neem contact met ons op voor passend advies!

Mogen wij ook u begroeten?

Laat ons u adviseren over uw nieuwe vloer! Wij hebben een hart voor hout vloeren en nemen het hele project zorgeloos uit handen. Neem contact met ons op via 06 517 84 861, mail naar info@theflooringcompany.nl of vul ons contactformulier in.


Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!