PVC vloeren Den Haag

PVC vloeren Den Haag: bij The Flooring Company vindt u een PVC vloer die bij u past. Een PVC vloer is tegenwoordig ondenkbaar in woonprogramma's of magazines. En dat is ook logisch, want een PVC vloer is super trendy, hip en beschikbaar in talloze designs. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer in Den Haag of omgeving? Wij helpen u graag!

Waarom PVC vloeren Den Haag?

U bent op zoek naar een huis, maar weet niet zo goed wat voor vloer u wilt. Heeft u wel eens nagedacht over een PVC vloer? PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van kunststof in verschillende lagen PVC. Vaak is een PVC vloer een alternatief voor laminaat, parket of tegels. Heb jij een mooi huis in Den Haag? Een PVC vloer is onmisbaar, want de kwaliteit van deze vloeren zijn altijd hoog. Daarnaast heeft een PVC vloer nog veel meer voordelen. We zetten ze hieronder op een rijtje voor u: 


#1 Lange levensduur

Een goede kwaliteit PVC vloer heeft een lange levensduur en kunnen tot zo'n 30 jaar meegaan. De levensduur wordt mede bepaalt door de dikte van de slijtlaag op de vloer. PVC gaat bijvoorbeeld langer mee dan een vinyl vloer. Een vinyl vloer gaat ongeveer 20 jaar mee. 


#2 Makkelijk schoonmaken

PVC vloeren hebben een glad oppervlak en zijn daardoor eenvoudig schoon te maken. Een stofzuiger of dweil is vaak al genoeg om vlekken of stof te verwijderen. Het is dus niet nodig om dure schoonmaakmiddelen te gebruiken.Vuil heeft een slijtende werking op PVC. De slijtlaag biedt hierbij bescherming. Wij raden u wel aan een goede droogloopmat aan te schaffen om het vuil zo veel mogelijk buiten te houden. 


#3 Waterdicht

Een PVC vloer is waterdicht. Dit maakt deze vloer uitstekend voor uw keuken of badkamer. Water en andere vloeistoffen trekken niet in de vloer. Hierdoor is de vloer makkelijk schoon te houden en vergt hij weinig onderhoud. 


#4 Talloze designs

PVC vloeren zijn ongekend populair door de vele voordelen die ze bieden. Door de nieuwe technieken en innovaties is een PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit maakt de PVC vloer een goedkoper alternatief. 


#5 Geluiddempend

Een PVC vloer kenmerkt zich door zijn geluiddempende prestaties. Ideaal dus voor een woonhuis of appartement!


Vloerverwarming en PVC vloeren Den Haag

Indien u op zoek bent naar PVC vloeren Den Haag is het belangrijk om te weten of een PVC vloer wel op een vloerverwarming kan. Veel huizen hebben namelijk vloerverwarming, waardoor het kiezen van een juiste vloer zeer belangrijk is. Een PVC vloer kan samen met vloerverwarming. Een PVC vloer is warmtegeleidend, waardoor u ook nog eens kosten kunt besparen op uw energierekening. De warmte blijft makkelijker in de ruimte, waardoor u minder energie hoeft te gebruiken om een ruimte warm te houden. Dat maakt een PVC vloer een goede milieuvriendelijke vloer. En leuk voor de portemonnee!

PVC vloeren Den Haag bij The Flooring Company

The Flooring Company in Den Haag is uw specialist op het gebied van vloeren. Wij maken, leveren en leggen vloeren. Dit doen wij ook met PVC vloeren in Den Haag. Met meer dan 25 jaar ervaring maken wij van iedere vloer een prachtig eindresultaat. Dit doen wij met persoonlijke aandacht en luisteren naar uw wensen. Deze persoonlijke aandacht start al bij het eerste adviesgesprek. Samen bespreken wij uw wensen en geven wij passend advies over een geschikte vloer voor uw huis. Hierbij kijken wij ook naar verschillende factoren: heeft u kinderen of huisdieren? Of komen er veel mensen bij u langs? Kortom, wij zoeken naar de juiste vloer die bij uw levensstijl past.


Onze collectie

Bent u op zoek naar een trendy en hippe PVC vloer in Den Haag en omgeving? Wij hebben een collectie van kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in ons aanbod. De dikte varieert van 2 tot 5 millimeter in PVC. Ook is er een keuze in een gladde of bewerkte vloeroppervlakte. In het laatste geval voelt u een houtnerf of steenstructuur in de vloer. Tevens bieden wij nog veel meer vloeren in onze collectie aan, waaronder laminaat, visgraat of een patroonvloer.


pvc vloeren den haag
Wilt u een vrijblijvende offerte of bent u op zoek naar een adviesgesprek om de juiste vloer voor uw woning te bepalen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier, bel ons op 06 517 84 861 of mail naar info@theflooringcompany.nl.
Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!