Pvc vloeren Den Haag

PVC vloeren Den Haag: bij The Flooring Company vindt u een PVC vloer die bij u past. Een PVC vloer is tegenwoordig ondenkbaar in woonprogramma's of magazines. En dat is ook logisch, want een PVC vloer is super trendy, hip en beschikbaar in talloze designs. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer in Den Haag of omgeving? Wij helpen u graag!

Waarom PVC vloeren?

U bent op zoek naar een huis, maar weet niet zo goed wat voor vloer u wilt. Heeft u wel eens nagedacht over een PVC vloer? PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Deze vloeren zijn gemaakt van kunststof in verschillende lagen PVC. Vaak is een PVC vloer een alternatief voor laminaat, parket of tegels. Heb jij een mooi huis in Den Haag? Een PVC vloer is onmisbaar, want de kwaliteit van deze vloeren zijn altijd hoog. Daarnaast heeft een PVC vloer nog veel meer voordelen. Ten eerste is deze vloer duurzaam, sterk en eenvoudig te onderhouden. Ook is het stil en zeer stabiel om op te wandelen. PVC kenmerkt zich ook wel als geluiddempend, waardoor er weinig omgevings- of contactgeluiden ontstaan. Ideaal voor een woonhuis of een appartement dus!

Onderhoud aan een PVC vloer

Een PVC vloer is zeer makkelijk te onderhouden. Een PVC vloer heeft in de meeste gevallen een beschermlaag wat zorgt voor een lage onderhoud aan de vloer. Stofzuigen en af en toe dweilen is vaak voldoende. Een dure schuurbeurt is niet nodig.

Vloerverwarming en PVC vloeren Den Haag

Indien u op zoek bent naar PVC vloeren Den Haag is het belangrijk om te weten of een PVC vloer wel op een vloerverwarming kan. Veel huizen hebben namelijk vloerverwarming, waardoor het kiezen van een juiste vloer zeer belangrijk is. Een PVC vloer kan samen met vloerverwarming. Een PVC vloer is warmtegeleidend, waardoor u ook nog eens kosten kunt besparen op uw energierekening. De warmte blijft makkelijker in de ruimte, waardoor u minder energie hoeft te gebruiken om een ruimte warm te houden. Dat maakt een PVC vloer een goede milieuvriendelijke vloer. En leuk voor de portemonnee!

PVC vloeren Den Haag bij The Flooring Company

The Flooring Company in Den Haag is uw specialist op het gebied van vloeren. Wij maken, leveren en leggen vloeren. Dit doen wij ook met PVC vloeren in Den Haag. Met meer dan 25 jaar ervaring maken wij van iedere vloer een prachtig eindresultaat. Dit doen wij met persoonlijke aandacht en luisteren naar uw wensen. Deze persoonlijke aandacht start al bij het eerste adviesgesprek. Samen bespreken wij uw wensen en geven wij passend advies over een geschikte vloer voor uw huis. Hierbij kijken wij ook naar verschillende factoren: heeft u kinderen of huisdieren? Of komen er veel mensen bij u langs? Kortom, wij zoeken naar de juiste vloer die bij uw levensstijl past.

Onze collectie

Bent u op zoek naar een trendy en hippe PVC vloer in Den Haag en omgeving? Wij hebben een collectie van kwalitatief hoogwaardige PVC vloeren in ons aanbod. De dikte varieert van 2 tot 5 millimeter in PVC. Ook is er een keuze in een gladde of bewerkte vloeroppervlakte. In het laatste geval voelt u een houtnerf of steenstructuur in de vloer. Tevens bieden wij nog veel meer vloeren in onze collectie aan, waaronder laminaat, visgraat of een patroonvloer.


pvc vloeren den haag
Wilt u een vrijblijvende offerte of bent u op zoek naar een adviesgesprek om de juiste vloer voor uw woning te bepalen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactformulier, bel ons op 06 517 84 861 of mail naar info@theflooringcompany.nl.
Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!