Systeem Vloeren

Plankenvloeren of duoplanken zijn sinds circa tien jaar op de markt en bieden veel voordelen. Een duoplankenvloer heeft de uitstraling van een massieve vloer, maar werkt veel minder. Dat maakt de vloer weer heel geschikt voor woningen met vloerverwarming. Bovendien kunnen we duoplanken zowel in stroken als in traditionele patronen leggen. Met een plankenvloer heeft u het beste van twee werelden.
systeem vloeren

Stabiel karakter

Plankenvloeren of duoplanken bestaan uit een massief houten toplaag op multiplex. De opbouw in twee lagen zorgt ervoor dat de vloer minder uitzet en krimpt; tot een factor tien minder. Daarmee is de plankenvloer een hoogwaardige opvolger van de massieve vloer met een stabieler karakter.

Uw eigen unieke vloer

Een plankenvloer stelt u volledig naar uw eigen smaak en wensen samen. Wij leveren onze plankenvloeren bijvoorbeeld in veel verschillende breedtes, van 14 tot maar liefst 28 cm. De sortering is daarnaast ook groot. Of u nu een robuuste, stevige uitstraling zoekt of juist gaat voor een egale vloer met een bies, die een klassiekere sfeer creëert. Alles is mogelijk. Duoplanken in de breedtes, 14, 15 en 18 cm. kunnen zelfs in een visgraat worden gelegd.

Ten slotte heeft u ook de keuze uit verschillende afwerkingsmethodes. Wij kunnen de vloer voorzien van een vellingkant en u kunt de vloer ook laten stomen, verouderen, borstelen of roken. En dan hebben we nog niet eens het grote scala aan kleurmogelijkheden genoemd.

Complete keuze

In onze showroom nemen wij rustig de tijd om samen met u uw persoonlijke vloer samen te stellen. Is de keuze gemaakt dan zorgen wij ervoor dat uw vloerproject vervolgens van a tot z zorgeloos verloopt.