PVC

Wilt u PVC laten leggen? Dan bent u bij The Flooring Company aan het juiste adres. PVC vloeren zijn de populairste vloeren van dit moment. En dat snappen wij, omdat een PVC vloer enorm trendy en hip is! Daarnaast zijn PVC kleuren in vele verschillende designs beschikbaar. Laat uw PVC vloer leggen door The Flooring Company.
PVC

Hip en trendy

In woonprogramma’s en –magazines is de PVC-vloer niet meer weg te denken. Terecht, want een PVC-vloer heeft heel veel mogelijkheden en is er in talloze designs. Bij The Flooring Company bieden we u een uitgebreide collectie in zowel de houtlook als de betonlook. Wilt u ook zo’n hippe en trendy vloer dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is PVC?

Een PVC vloer is een vloer die is gemaakt van kunststof en dus geen hout bevat. Deze vloer bestaat uit verschillende lagen polyvinylchloride. Door de huidige technieken is een PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. 

Voordelen van PVC

Als u kiest voor een PVC vloer brengt dat verschillende voordelen met zich mee:

  • - Vochtbestendigheid: PVC vloeren zijn goed bestand tegen water en vocht. Deze vloeren worden vaak in badkamers en kelders gelegd. Hout is daarentegen een natuurproduct en is gevoeliger voor water en vocht.
  •  
  • - Geluiddempend: bij een PVC vloer ervaar je vrijwel geen contactgeluiden, waardoor deze vloeren uitstekend zijn voor in een appartement.
  •  
  • - Kosten zijn lager: als u een PVC vloer kiest bent u vaak goedkoper uit dan dat u voor een houten vloer kiest.
  •  
  • - Geschikt voor vloerverwarming: een PVC vloer is zeer geschikt voor een vloerverwarming. U hoeft zich dus geen zorgen te maken voor eventuele beschadigingen aan uw vloer.
  •  
  • - Lange levensduur: een PVC vloer gaat erg lang mee in tegenstelling tot laminaat of vinyl. De vloer is erg sterk en gaat jarenlang mee. Door de goede slijtlaag die op de vloer zit, zal de vloer bijna niet beschadigen.

PVC laten leggen

Sommige PVC vloeren kunt u zelf makkelijk leggen, echter is dit niet altijd het geval. Bij een PVC vloer is het van belang dat de ondergrond waar de PVC vloer op komt te liggen spiegelglad is. Als dit namelijk niet gebeurd dan is zelfs de kleinste oneffenheid te zien in de vloer. Om deze reden behoort een beoordeling van het oppervlak in uw woning tot onze standaard vloerinspectie. Wij geven altijd advies op maat als u een een PVC vloer aanschaft bij ons. 

PVC vloeren bij The Flooring Company

Bent u op zoek naar een moderne PVC vloer? Wij hebben een collectie van hoogwaardige PVC vloeren in ons assortiment. De dikte van de PVC vloer verschilt van 2 tot 5 millimeter. Daarnaast is er keuze in een bewerkte of gladde vloeroppervlakte. Bij een bewerkte vloeroppervlakte kunt u denken aan een houtnerf of een steenstructuur. Daarnaast hebben wij nog vele andere vloeren in onze collectie, zoals visgraat, laminaat of een patroonvloer.

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning? Vraag een vrijblijvende offerte aan of vraag een adviesgesprek aan om de juiste vloer te vinden. Neem gerust contact met ons op of bel direct: 06 517 84 861.