PVC

PVC

Hip en trendy

In woonprogramma’s en –magazines is de pvc-vloer niet meer weg te denken. Terecht, want een pvc-vloer heeft heel veel mogelijkheden en is er in talloze designs. Bij The Flooring Company bieden we u een uitgebreide collectie in zowel de houtlook als de betonlook. Wilt u ook zo’n hippe en trendy vloer dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoge kwaliteit

Uiteraard bieden wij u alleen een collectie kwalitatief hoogwaardige vloeren. Pvc-vloeren verschillen echter wel onderling. Zo varieert de dikte van 2 tot 5 mm en kan het vloeroppervlak glad of bewerkt zijn. In het laatste geval voelt u als het ware een houtnerf of steenstructuur in de vloer. Die bewerking maakt de vloer minder krasgevoelig.

Prinses op de erwt

Een pvc-vloer is net als de prinses uit het sprookje van Andersen. Zelfs de kleinste oneffenheid in de ondervloer is zichtbaar in uw pvc-vloer. De ondergrond waarop de pvc-vloer wordt gelijmd, dient dan ook spiegelglad te zijn. Dat lukt het beste door de vloer te egaliseren. De beoordeling van het vloeroppervlak in uw woning, kantoor of winkel behoort bij onze standaard vloerinspectie. U krijgt dan ook een advies op maat wanneer u bij ons uw pvc-vloer aanschaft.