Vloer laten leggen door The Flooring Company

Wilt u een vloer laten leggen? Dan bent u bij The Flooring Company aan het juiste adres! Een vloer leggen is vakmanschap en vereist oog voor detail. Wilt u een nieuwe vloer in de woonkamer of slaapkamer? Onze vakmensen leggen vloeren die perfect afgewerkt en naar uw wens zijn.

Aanbrengen verschillende vloeren

De prijzen van vloeren verschillen per vierkante meter en zijn afhankelijk wat voor vloer u wil laten leggen. Ook kunt u een nieuwe vloer over een oude vloer laten leggen. Dit kan alleen als de oude vloer geen oneffenheden bevat en als hij vlak is. Als dit niet het geval is, kan de oude vloer geëgaliseerd worden. Tijdens dit proces wordt de oude vloer uitgevlakt met een cementgebonden mortel. Twijfelt u welke vloer u wilt laten leggen? Laat u dan adviseren door de specialisten van The Flooring Company.

Voordelen van een vloer laten leggen

Als u ervoor kiest om een vloer te laten leggen brengt dat verschillende voordelen met zich mee:
  • Een van de voordelen is dat onze vloerspecialisten altijd maatwerk leveren. Voordat uw vloer gelegd wordt, neemt een specialist uw vloer nauwkeurig op. Daarnaast inspecteert de specialist ook uw ondervloer, zodat u altijd verzekerd bent dat de nieuwe vloer lang meegaat.
  • Als u uw vloer laat leggen door ons kiest u voor kwaliteit en garantie. Bij ons hebben we een ruime keuze uit verschillende soorten hout. Alle materialen die we gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat alle vloeren lang meegaan.

Visgraat vloer laten leggen

De visgraatvloer is ongekend populair. Deze vloer is tijdloos en heeft een warme en luxe uitstraling. Als u kiest voor een visgraat vloer kunt u van tevoren bepalen hoe het patroon eruit moet komen te zien. Wilt u hem in de lengte of bijvoorbeeld de breedte. Twijfelt u hoe u het patroon wilt hebben? Bepaal dit dan samen met een deskundige van The Flooring Company. Wij weten namelijk hoe we een ruimte optisch groter kunnen laten lijken.

Traditionele strokenvloer laten leggen

Een strokenvloer is een vloer die bestaat uit verschillende smalle planken van maximaal 9 centimeter breed. Een strokenvloer zorgt voor een natuurlijke stijl en is geschikt voor uw slaapkamer, woonkamer en zelfs uw keuken of badkamer. Als u kiest voor een strokenvloer kan deze worden vastgelijmd of -gespijkerd. Dit vereist vakkennis. Onze vakmensen weten hoe we uw ruimte groter kunnen laten lijken.

Systeemvloer laten leggen

Een systeemvloer heeft de uitstraling van een massieve vloer. Een systeemvloer is enorm geschikt voor woningen met een vloerverwarming. Bovendien kunnen wij een systeemvloer in stroken of patronen leggen. Bij The Flooring Company kunt u uw eigen systeemvloer samenstellen. Wij leveren verschillende planken in verschillende breedtes. Daarnaast kunt u ook de look van de vloer bepalen. Op deze manier kunt u helemaal zelf bepalen welke sfeer u de ruimte wilt geven.

PVC vloer laten leggen

PVC vloeren zijn niet meer weg te denken uit woonprogramma's en -magazines. Bij The Flooring Company bieden we een uitgebreide collectie in hout- en betonlook van PVC vloeren aan. Als u geen gladde ondervloer heeft, zijn alle oneffenheden te zien. Daarom is het van groot belang de ondervloer te egaliseren. De beoordeling van het vloeroppervlak hoort bij de standaard vloerinspectie. U krijgt advies op maat als u een PVC vloer aanschaft bij ons.

Laminaat vloer laten leggen

Laminaat is niet meer van parket te onderscheiden. Wij hebben een ruime keuze aan laminaat. Veel mensen willen geen laminaat vanwege het contactgeluid, maar als u de juiste ondervloer heeft, is hier geen sprake van. Wij hebben ook een uitgebreid assortiment aan ondervloeren die passen bij uw laminaatvloer.

Traditionele patroonvloeren laten leggen

De meest bekende patroonvloeren zijn de visgraat vloer en de Hongaarse punt. Dit snappen wij wel, omdat deze patronen voor een exclusieve sfeer in uw ruimte zorgen. Deze patronen bieden wij in talloze verschillende kleuren en houtsoorten aan, zodat er altijd iets bij zit wat helemaal naar uw wens is. Bij The Flooring Company zijn wij gespecialiseerd in alle legpatronen.

Tapijtvloer laten leggen

Als laatste kunt u bij ons terecht voor tapijtvloeren. Als u kiest voor een tapijtvloer straalt dat warmte en sfeer uit. Wij hebben tapijtvloeren in vele verschillende structuren, kleuren en dessins beschikbaar.

Vloer laten leggen door The Flooring Company

Bij The Flooring Company hebben wij een enorm assortiment aan verschillende vloeren, zodat er altijd wat bij zit wat helemaal naar uw wens is. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht van het eerste gesprek tot jaren na het leggen van uw vloer. Wij leveren maatwerk en geven u graag advies over welke vloer het beste bij uw levensstijl past.Benieuwd wat wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!