Laminaat Rotterdam

Laminaat in Rotterdam nodig? Een nieuwe laminaat vloeren kan betekenen dat u alle woonwarenhuizen en bouwmarkten afstruint, op zoek naar het mooiste laminaat. Dit is niet meer nodig, want bij The Flooring Company in Den Haag bent u aan het juiste adres voor een prachtige laminaatvloer in Rotterdam en omgeving. Wij zorgen ervoor dat u het beste advies krijgt over uw nieuwe laminaatvloer in Rotterdam. Wij hebben een hart voor hout. Wat is laminaat? Wat zijn de voordelen van laminaat? En waarom kunt u bij ons terecht voor laminaat Rotterdam?

Wat is laminaat?

U bent bij The Flooring Company aan het juiste adres als het gaat om laminaat. Laminaatvloeren bestaan al ontzettend lang. Dit type vloer is ontworpen door een Zweeds bedrijf. De meeste laminaatvloeren zijn opgebouwd in 4 lagen: de beschermlaag, de decor laag, de basis laag en de onderlaag. De bovenste laag - ofwel de beschermlaag - is een transparante laag werke ervoor zorgt dat de vloer waterbestendig is. Door deze laag kan het vocht niet binnendringen in de onderliggende lagen en zorgt ook direct voor een barrière tegen de UV stralen op de vloer. Dit houdt verkleuring tegen.

De decor laag zorgt voor de prints op de laminaat. Hierin zijn ontzettend veel structuren mogelijk. Wil jij graag een stenen kleur of toch een effen kleur? Met laminaat Rotterdam is ontzettend veel mogelijk. The Flooring Company adviseert u graag over uw (nieuwe) laminaatvloer.

Na de decor laag komt de basis laag. De basis laag zorgt voor de stevigheid in de vloer. Dit wordt toegebracht met een HDF laag, ofwel High Density Fibreboard. Dit maakt deze laag ontzettend stevig. Als laatst hebben we nog een onderlaag. Net zoals de eerste laag is de onderste laag ook een papier laag wat zorgt voor de stabiliteit in de vloer en de beweging in het laminaat te stabiliseren om kromtrekken te voorkomen.

Zoals eerder beschreven, zijn de meeste laminaatvloeren opgebouwd uit 4 lagen. Dit is niet altijd het geval. Het kan ook zijn dat een laminaatvloer uit meerdere lagen bestaat of direct met een ondervloer wordt geleverd.  Benieuwd wat voor uw huis mogelijk is? Neem contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een laminaatvloer?

Als specialist in houten vloeren kunnen wij wel stellen dat een laminaatvloer verschillende voordelen met zich mee brengt. Laminaat is één van de meest gekozen vloeren in huis en dat begrijpen wij als geen ander. De keuze in laminaat Rotterdam is enorm, de vloer is kleurvast en zo zijn er nog veel meer voordelen.

  • Een ruime keuze in laminaatvloeren
Laminaat Rotterdam is beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en prints. U kunt bijvoorbeeld denken aan een houtlook, maar ook aan een stenenlook. Hierdoor zit er voor iedereen wel een vloer tussen die bij hem of haar past.

  • Een laminaatvloer is kleurvast
Een laminaatvloer is kleurvast. Dit houdt in dat u er gerust een meubelstuk op kunt zetten, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de kloer verkleurd. Zo kunt u jarenlang genieten van een prachtige vloer, ook al verandert u uw interieur.

  • De vloer is vochtbestendig
Een laminaatvloer kan goed tegen vocht. Daarnaast kan een extra laag worden toegebracht voor natte ruimtes wat deze vloer extra vochtbestendig maakt. Wij adviseren u graag hierover.

  • Een laminaatvloer is hygiënisch
Doordat een laminaatvloer goed te reinigen is, kunnen bacteriën en haren snel worden verwijderd. Hierdoor is de hygiëne bij dit type vloer een stuk hoger wat huisstofmijt doet vermijden.

Daarnaast heeft laminaat nog veel meer voordelen die wij graag met u bespreken. Zo kunt u een afweging maken of u voor een echte houten vloer gaat of voor een laminaatvloer. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type vloeren met de juiste advies.

Laminaat Rotterdam en omgeving door The Flooring Company

The Flooring Company uit Den haag is dé vloerenspecialist van Zuid-Holland. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. Dit start al bij het eerste (advies)gesprek tot de jaren na het leggen van uw nieuwe vloer. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer een zorgeloos project wordt, want wij nemen alle stappen uit handen: van advies tot aan de levering en montage. Samen met u bespreken wij hoe u wilt wonen en of u kinderen en/of huisdieren heeft. Aan de hand van deze punten kunnen wij precies adviseren wat voor type vloer bij uw levensstijl past. Dit doen wij op basis van ruim 35 jaar wereldwijde ervaring.

Bezoek onze showroom
Al flink wat jaren leggen wij vloeren in Rotterdam en omgeving. Onze klanten beschrijven ons ook wel met de beste persoonlijke aandacht en advies. Bij ons kunt u terecht voor PVC, laminaatvloeren, houten vloeren en nog veel meer. Ons assortiment in laminaat is uitgebreid in verschillende structuren, segmenten en soorten. Van dik tot dun en van breed tot smal. Zo weet u zeker dat bij The Flooring Company altijd een laminaatvloer te vinden is die bij u past. Welke dikte laminaat heeft u nodig? Welke vloer is van toepassing in uw huis? Onze experts staan je graag te woord voor een vrijblijvend advies. U kunt de vloer bewonderen in onze showroom in Den Haag. Schroom niet om contact met ons op te nemen om het volledige aanbod in onze showroom te komen bekijken.
laminaat rotterdam
Wilt u een afspraak maken in onze showroom of heeft u een vraag over laminaat, PVC of een andere type vloer? Vul onderstaande contactformulier in of bel direct naar 06 517 84 861 of mail naar info@theflooringcompany.nl.

Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!