The Flooring Company is in de Frederikstraat 569 in
Den Haag uw specialist in houten vloeren

Wij maken, leveren en leggen vloeren. Houten vloeren in talloze soorten en segmenten, maar ook laminaat- en pvc vloeren. Wij hebben hart voor hout. Daarom zoeken wij samen met u de vloer die bij u en uw huis past. Samen bespreken wij hoe u wilt wonen en werken, of er kinderen spelen, of u huisdieren hebt en of u veel vrienden en familie ontvangt. Kortom wij zoeken naar de tailor-made-vloer die bij uw levensstijl past.
Dit doen wij op basis van bijna 25 jaar, wereldwijde, ervaring. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht van het eerste (advies)gesprek tot jaren na het leggen van de vloer. The Flooring Company maakt de aankoop of renovatie van uw vloer tot een zorgeloos project.
Jim Lassooij

Jim Lassooij

The Flooring Company te Den Haag is opgericht door Jim Lassooij. Bijna 25 jaar geleden startte hij in de vloerenbranche. Na jarenlang wereldwijd bij enkele grote multinationals actief te zijn geweest in de advisering en verkoop van vloeren, startte Jim Lassooij in 2009 zijn eigen onderneming. 

Nu zorgt hij er samen met een team gepassioneerde en uiterst vakkundige adviseurs en parketleggers voor dat iedere klant precies de vloer krijgt die bij hem/haar, zijn gezin, leven past.

Een preview van onze showroom