Traditionele patroonvloeren

Traditioneel parket, ook wel tapis genoemd, bestaat al honderden jaren en is in veel patronen verkrijgbaar. De meest bekende patronen zijn de visgraat en de Hongaarse punt, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor het elleboogpatroon of de cassette. Naast de uitgebreide keuze in patronen heeft u ook een ruime keuze in kleuren, van white wash tot ebbenzwart, in houtsoorten en afwerkmethodes.
Traditionele patroonvloeren

Vakmanschap

Wij helpen graag met het maken van de voor u mooiste keuze. Patroonvloeren zijn namelijk vloeren waarbij vakmanschap een grote rol speelt. Het leggen van een patroon vraagt om ervaring, kennis van houtsoorten en afwerkmethodes en vooral een hart voor hout. Een patroonvloer is altijd een unieke vloer met de persoonlijke signatuur van de parketteur.

Verouderde vloeren

Traditionele patroonvloeren zijn ook verkrijgbaar in een verouderde look. Uw vloer lijkt dan zo uit een achttiende-eeuws Frans paleis of een statige oude bibliotheek te komen. Zogenaamde verouderde vloeren worden meestal in een visgraat- of blokpatroon gelegd.

Complete keuze

The Flooring Company heeft een grote variatie patroonvloeren in huis. Ook voor een verouderde vloer of een minder voor de hand liggend patroon bent u bij ons aan het juiste adres.