Traditionele patroonvloeren

Traditionele patroonvloeren bestaat al honderden jaren en wordt ook wel tapis genoemd. De patroonvloeren zijn verkrijgbaar in vele patronen. De meest gekozen patronen zijn ook wel de visgraat en de Hongaarse punt. Dat is ook niet zo vreemd, want deze patronen zorgen voor een exclusieve en klassieke sfeer in uw ruimte. Tevens kunt u ook kiezen voor andere bekende patronen, waaronder het elleboogpatroon of de cassette. De patroonvloeren zijn beschikbaar in tal van verschillende houtsoorten, afwerkmethodes en kleuren: van white wash tot aan ebbenzwart.
patroonvloeren

Patroonvloeren zorgt voor vakmanschap

Het leggen van patroonvloeren vraagt wat meer werk dan een systeemvloer. Patroonvloeren zijn vloeren waarbij vakmanschap een grote rol speelt. Hiervoor wordt enige vakkennis, ervaring en een hart voor hout gevraagd. Dat hebben wij! The Flooring Company adviseert u graag over de verschillende patroonvloeren en alle legpatronen beheersen wij. Hierbij kunt u denken aan de welbekende visgraatmotief of het leggen van de Hongaarse punt in uw ruimte. Indien u kiest voor een patroonvloer, kiest u voor een unieke vloer met een prachtig karakter.

Vloerverwarming met een patroonvloer

Het leggen van een patroonvloer eist goede vakkennis, waarbij u weet dat u bij The Flooring Company goed zit door de jarenlange ervaring in deze branche.

De meeste patroonvloeren zijn geschikt voor het plaatsen bovenop een vloerverwarming. De vloer werkt als een soort isolator, waardoor de warmte langer in een ruimte wordt gehouden. Dit bespaart in het energieverbruik van de verwarming in de winter. Wel is het raadzaam om u goed te laten adviseren door The Flooring Company over een patroonvloer en de gewenste ruimte met vloerverwarming.

Zogenaamde verouderde vloerenWist u dat de traditionele patroonvloeren ook verkrijgbaar zijn in een verouderde look? Uw gewenste ruimte lijkt net een uit de achttiende-eeuws Frans paleis of een statige bibliotheek. De zogenaamd verouderde vloeren worden meestal in een visgraat- of blokpatroon gelegd. Daarnaast adviseren wij u graag welk patroon mooi past in uw gewenste ruimte.

Complete keuze in patroonvloeren

Door de jarenlange ervaring en kennis in deze branche weet u zeker dat u kiest voor een specialist bij The Flooring Company. U wordt automatisch behoed tegen teleurstellingen met de expertise die wij in huis hebben. Wij kunnen u adviseren in de gewenste vloeren, de voordelen van een type vloer en zorgen voor het vakkundig plaatsen van uw nieuwe vloer. Een patroonvloer wordt een investering waar u jarenlang van kan genieten.

The Flooring Company heeft een grote variatie patroonvloeren in huis. In onze showroom vertellen wij u graag meer over de verschillende patroonvloeren die beschikbaar zijn. Gaat u voor een visgraatmotief of kiest u voor een andere exclusieve patroon? Het maakt niet uit welk patroon u kiest; uw ruimte wordt een ware kasteel door de unieke vloer die u elke dag weer kunt bewonderen. Ook voor een verouderde vloer of een minder voor de hand liggend patroon bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.