Parketvloer Den Haag

Bent u op zoek naar een betaalbare parketvloer Den Haag? The Flooring Company is het adres waar u moet zijn voor een nieuwe parketvloer. The Flooring Company is gevestigd in de Frederikstraat 569 in Den Haag. Wij maken, leveren en leggen vloeren. De keuze in parketvloeren is enorm: van verschillende kleuren tot aan verschillende afwerkingen. Met meer dan 25 jaar wereldwijde ervaring zorgen wij ervoor dat u altijd een vloer vindt die bij uw levensstijl past. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het aanvraagformulier in, bel direct naar 06 517 848 61 of kom langs in onze showroom in Den Haag.

Wat is een parketvloer?

Een parketvloer is een vloerbedekking die bestaat uit hout. Deze verschillende houten delen zijn leverbaar in verschillende formaten. De afwerking bij parket kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om een parketvloer Den Haag te lakken, in de was te zetten of te oliën. Weet u niet zo goed welke afwerking mooi staat in uw woning? Onze adviseurs vertellen graag welke vloer aansluit bij uw woning.

Er zijn drie verschillende soorten parketvloeren:
  • Lamelparket. Dit wordt ook wel duoplankvloer of combiplankvloer genoemd.
  • Massief parketvloer.
  • De authentieke tapisparket.

Lamelparket, combiplank of duoplank

De duoplank parketvloer bestaat uit drie delen: de bovenlaag, de middenlaag en de onderlaag. Tevens is het mogelijk om lamelparket in een multiplankparket te nemen die bestaat uit twee lagen. De bovenste laag is van hardhout en de onderste laag is van berken. Doordat de multiplank uit minder delen bestaat, is deze parketvloer een stuk stabieler.

Massief parketvloer

Een massieve parketvloer bestaat niet uit verschillende lagen. Dit type vloer bestaat uit één stuk hout welke uit eiken of beuken kan bestaan. Hout kan uitzetten, waardoor een massieve parketvloer Den Haag alleen aan een kopse zijde verlijmd kan worden. Wilt u graag weten of een massieve parketvloer voor uw ondergrond mogelijk is? Vraag het gerust na bij één van onze adviseurs.

Tapisparket

De Tapisparket is de meest voorkomende parket. Tapis betekent in het Frans ook wel tapijt. De Tapisparket wordt op een zeer traditionele wijze gelegd: zonder messing-en-groefverbinding, waardoor de planken simpelweg tegen elkaar aan worden gelegd. Tevens is het mogelijk om bij Tapisparket de vloer in een vorm te leggen, zoals een Visgraad of Hongaarse punt.Wilt u graag weten welke parketvloer mogelijk is voor uw woning in Den Haag? Kom gerust langs in onze winkels, want onze adviseurs vertellen u graag alles over de verschillende parketvloeren bij The Flooring Company.

Levensduur van parketvloeren

Een houten vloer koopt u vaak voor het leven. Deze vloeren gaan ontzettend lang mee, echter is dit ook afhankelijk van verschillende factoren, zoals de juiste onderhoud, kwaliteit, houtsoort en de dikte van de plank. In principe gaat een massief parket ruim zestig jaar mee. De levensduur van lamelparket is wat korter. Dat is ongeveer tussen de dertig en de veertig jaar.

De voordelen van een parketvloer Den Haag

Ja, wij zijn eigenlijk wel echt fan van parketvloeren. Waarom? Deze vloeren stralen klasse en duurzaamheid uit. De vloer verslijt zeer traag, waardoor de vloer erg duurzaam is. Daarnaast zijn oude parketvloeren ook eenvoudig mooi te maken door een grondige schuurbeurt.Zodra u over een parketvloer loopt, voelt u de kwaliteit aan uw voeten. Een parketvloer loopt zeer aangenaam en straalt warmte en sfeer uit. Hierdoor geeft het uw huis ook echt een meerwaarde.
parketvloer den haag

Voor parketvloer Den Haag moet u bij The Flooring Company zijn

Voor een parketvloer Den Haag bent u bij The Flooring Company aan het juiste adres. Samen bespreken we graag met u hoe u wilt wonen of werken. Heeft u kinderen? Heeft u vaak visite? Of heeft u huisdieren? Aan de hand van deze vragen adviseren wij u graag welke vloer bij uw levensstijl past. Hierdoor kunnen wij voor iedere klant een tailor-made vloer aanbieden die past bij uw levensstijl. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht. Deze aandacht begint al bij het eerst adviesgesprek tot jaren na het leggen van uw vloer. Bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer Den Haag en omgeving? Vul vrijblijvend het contactformulier in, bel naar 06 517 848 61 of mail naar info@theflooringcompany.nl.


Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!