Nieuws

Een houten vloer zorgt voor sfeer en warmte, geeft een vertrek een klassieke of juist een robuuste uitstraling. Lamelparket toont anders dan een visgraatvloer. En een kurk- of pvc-vloer nog weer anders. Welke vloer past nu bij u? In onze showroom in de Frederikstraat doet u genoeg inspiratie op voor de juiste keuze.

Wij zijn daar bovendien om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk te adviseren. Oh ja, de koffie staat er ook klaar, zodat we rustig kunnen overleggen. Loopt u gerust eens binnen voor een inspirerend bezoek!

Nieuwe vloerencollectie

Geplaatst op 20 februari 2020
Wij hebben en nieuwe vloerencollectie!

Vakwerk

Geplaatst op 17 november 2019
Letterlijk en figuurlijk vakwerk. Deze kruispatroonvloer wordt gelegd in een prachtige villa in Wassenaar en ligt daar helemaal op zijn plek. Als alles klaar is gaat de folie eraf en wordt de vloer geschuurd, gepolijst en geolied. Onze klant gaat weer blij worden, zoals wij gewende zijn!

Fraai resultaat

Geplaatst op 10 december 2018
Voor een rustiger en mooier effect frezen wij de deurkozijnen in en leggen wij de vloer onder het kozijn door. Misschien iets meer werk, maar dan heb je ook wat. Als laatste worden de plinten geplaatst. Het resultaat is fraai!