Traditionele strokenvloer

Een strokenvloer is één van de meest klassieke parketvloer. Een strokenvloer is opgebouwd uit verschillende smalle planken met een maximale breedte van negen centimeter die uw woonkamer of slaapkamer een natuurlijke stijl geven. Tevens past een strokenvloer ook prima in een keuken en zelfs in een badkamer.
traditionele strokenvloer

Een strokenvloer eist vakmanschap

Een strokenvloer bestaat uit verschillende stroken hout. Hierbij heeft u de keuze of u een strokenvloer wilt vastlijmen of vastspijkeren. Net zoals het plaatsen van een patroonvloer eist een strokenvloer ook enige vakkennis, ervaring en expertise in dit vak. Alleen een vakman weet met zijn ruimtelijke inzicht en oog voor detail hoe hij uw vloer het beste legt, afgewerkt en onderhoudt. Zoek niet verder, want The Flooring Company is die vakman waar jij naar op zoek bent!

Geschikt voor iedere smaak

Met een hart voor hout kunnen wij een ruim aanbod in strokenvloeren aanbieden. Een strokenvloer is een fijne rustige basis voor iedere levensstijl. Hierdoor past deze vloer bij vrijwel elk interieur en elke smaak. Een fijne bijkomstigheid is dat de meubels extra kunnen schitteren in jouw gewenste ruimte door de rustige basis die een patroonvloer biedt. Bent u op zoek naar een klassieke, moderne of romantische uitstraling? Door de verschillende strokenvloeren is er altijd wel een vloer te vinden die bij uw stijl past. Heeft u een langwerpige of smalle kamer? Het is mogelijk om de strokenvloer diagonaal te leggen wat extra ruimte creëert in de ruimte.

Technische vooruitgang

Technische vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat strokenvloeren maatvaster, kwalitatief beter en in een mooiere sortering worden geproduceerd. Daarnaast ligt de vloer tegenwoordig mooier dankzij nieuwe lijmtechnieken en speciale ondervloeren. Bovendien leggen we een strokenvloer dankzij deze nieuwe technieken en hogere kwaliteit nu net zo op makkelijk op vloeren met vloerverwarming en/of –koeling.

Wij hebben een ruim assortiment in strokenvloeren met een ruime keuze in verschillende kleuren, afwerkingen en lengtes. Graag verwelkomen wij u in onze showroom voor een passend advies over uw nieuwe vloer. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Den Haag.