Leggen & onderhoud

Een vloer leggen is vakmanschap, vraagt om ervaring en oog voor detail. Onze parketteurs hebben al die eigenschappen. Ze hebben bovendien gouden handen en een hart voor hout. Ze zorgen ervoor dat ze uw vloer perfect afgewerkt leggen. Alleen dan heeft u er immers zorgeloos plezier van.

Olie

Wij werken uw vloer het liefste af met hardwaxolie om deze het beste tot zijn recht te laten komen. De olie verzadigt en beschermt het hout en de was brengt de structuur van het hout tot leven. Het resultaat van een met hardwaxolie behandelde vloer is een warme, sfeervolle en slijtvaste vloer die u makkelijk met een vochtige doek reinigt. Bovendien is de vloer in iedere ruimte toepasbaar, zelfs in de keuken.

Een egale kleur? Olie!

Wanneer u de voorkeur geeft aan een zo egaal mogelijke kleur van de vloer en een glad oppervlak, dan is lak de beste keuze om uw vloer af te werken. Lak ligt voornamelijk op het hout, waardoor het vloeroppervlak gladder wordt en erg gemakkelijk te onderhouden. Hoewel de lak niet in het hout trekt, heeft u toch verschillende mogelijkheden om de vloer te laten ‘leven’. Zo hebben we onder meer olie voor de matte dan wel onbehandelde look voor een natuurlijk en robuust effect. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Wij adviseren u graag.