Onderhoud, Langere levensduur

Wanneer u uw vloer goed onderhoudt met het juiste onderhoudsmiddel blijft deze langer mooi en slijt minder snel. Bovendien is een echte renovatiebeurt dan pas veel later nodig. Koopt u bij The Flooring Company een vloer dan adviseren wij u uiteraard hoe u die het beste kunt onderhouden. We hebben een uitgebreid assortiment kwalitatief goede onderhoudsmiddelen passend bij de verschillende afwerklagen die een vloer kan hebben.

Voorkomen is beter

De eetkamerstoelen verschuift u waarschijnlijk dagelijks, maar ook de tafel komt weleens van zijn plek of die zware loungebank. Dat schuiven kan krassen veroorzaken en deukjes, die eenvoudig te voorkomen zijn door professionele viltjes of doppen onder uw meubels te plaatsen.

Vocht brengt ook vaak schade aan uw vloer aan of zorgt voor snellere slijtage. In de keuken is de kans op morsen groter dan elders in het huis. Minimaal tweemaal in plaats van eenmaal per jaar onderhoud plegen in de keuken voorkomt dat uw vloer lokaal sneller slijt. Legt u ook een mat bij de voordeur voor natte en vieze schoenen en plaats vazen, potten en drinkbakjes van dieren niet rechtstreeks op de vloer.

Olie en was, maar ook lak, hebben tijd nodig om goed in uw vloer te trekken of uit te harden. Het is dan ook beter om de eerste maanden geen grote kleden op uw vloer te leggen, dat voorkomt verkleuring.

Is uw vloer na jarenlang intensief gebruik toe aan een , dan adviseren wij u welke behandeling er nodig is om uw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.