Visgraat vloer

De visgraat vloer is nooit weg geweest, maar de laatste jaren neemt de vraag naar een visgraat vloer leggen weer aanzienlijk toe. Op zich is dat niet zo verwonderlijk. Behalve dat de visgraat vloer tijdloos is, heeft deze vloer nog een aantal andere voordelen. De visgraat vloer heeft namelijk een warme en luxe uitstraling en hij zorgt voor een ruimtelijk effect. Dat zijn natuurlijk allemaal pluspunten die we graag aan een ruimte toevoegen. Waarom zou u een visgraat vloer leggen? En hoe kan The Flooring Company helpen met een visgraat vloer leggen?
visgraat vloer leggen

Waar kunt u een visgraat vloer leggen?

Een ander voordeel is dat de visgraat vloer beschikbaar is in diverse maten, kleuren en materialen waardoor hij toe te passen is in ieder interieur. Ook wat betreft het formaat past de visgraat vloer in iedere ruimte. Ook al zag je heel vroeger de visgraat vloer voornamelijk in grote klassieke ruimtes, zoals een kasteelzaal, vandaag de dag wordt de visgraat vloer overal toegepast. Hij past namelijk bij iedere stijl, van klassiek tot aan industrieel. Zowel voor de moderne nieuwbouwwoning, het statige oude herenhuis of het trendy appartement is een visgraat vloer leggen een enorme toevoeging voor de uitstraling van de woon- of werkruimte.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een visgraat vloer leggen in een ruimte met vloerverwarming is geen enkel probleem. Kijk wel even of de gekozen vloer ook geschikt is voor het type vloerverwarming wat u heeft. De visgraat vloer is een zeer duurzame vloer die nog langer mee gaat als er een goede voorbereiding is voordat de vloer gelegd wordt. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om de houten vloer even 48 uur te laten acclimatiseren voordat hij wordt gelegd. Ook een egale en vlakke ondergrond is belangrijk bij een houten visgraat vloer leggen. The Flooring Company adviseert u graag bij het leggen van een visgraat vloer. Tevens leggen wij graag deze vloer in uw woning.

Een visgraat vloer leggen door The Flooring Company

Met een visgraat vloer leggen kunt u vooraf bepalen hoe het visgraatpatroon eruit komt te zien. Wilt u hem bijvoorbeeld in de lengte of juist liever in de breedte? Bepaal dit samen met een deskundige van The Flooring Company. Wij weten precies hoe u de ruimte optisch groter kan laten lijken. Het team van The Flooring Company in Den Haag bestaat uit mensen die precies weten hoe je de beste vloer voor een bepaalde ruimte kunt kiezen. Wij leveren niet alleen al 25 jaar vloeren, maar kunnen de vloeren ook maken en leggen. Zowel houten vloeren als laminaat en pvc. Daarom kunnen zij uitstekend adviseren wat de vloer is die het beste bij uw levensstijl past.

Ruim assortiment

Doordat The Flooring Company een groot assortiment in vloeren heeft, kunt u een vloer kiezen die niet alleen bij uw levensstijl past, maar ook bij uw budget. Wordt een houten visgraat vloer leggen bijvoorbeeld te prijzig, dan kan er ook gekeken worden naar alternatieven, zoals laminaat of pvc. Ook deze vloeren kunnen met een visgraatpatroon gelegd worden. Hierdoor kunnen we met een mix van onze ervaring en deskundigheid en uw wensen, van iedere renovatie of inrichting een zorgeloos project maken.