Projecten

Een houten vloer zorgt voor sfeer en warmte, geeft een vertrek een klassieke of juist een robuuste uitstraling. Lamelparket toont anders dan een visgraatvloer. En een kurk- of pvc-vloer nog weer anders. Welke vloer past nu bij u? In onze showroom in de Frederikstraat doet u genoeg inspiratie op voor de juiste keuze.

Wij zijn daar bovendien om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk te adviseren. Oh ja, de koffie staat er ook klaar, zodat we rustig kunnen overleggen. Loopt u gerust eens binnen voor een inspirerend bezoek!
Bekijk hieronder onze projecten.

Nieuwe trap

We kunnen wel zeggen dat een trap maken een kunst is en toch wel het parreltje is van een huis. Deze woning in Den Haag hebben wij voorzien van een mooie eiken trap met een naturel kleur wat in combinatie was met de schitterende visgraat vloer.

Verouderde visgraat tapisvloer

Deze sfeervolle visgraat tapisvloer is verouderd waardoor deze lijkt op een visgraat vloer die goed is onderhouden in de loop der jaren. Ook in deze moderne woning komt de visgraat vloer goed tot zijn zijn recht, want een visgraat is tijdloos en kan overal worden toegepast. 

De afwerking van een visgraat vloer zijn zeer divers: zonder band, met band en bies of met sluitfriezen. Alles kan en is goed: traditioneel maar toch helemaal van deze tijd. De visgraat vloer in deze woning is enkel gerookt en afgewerkt met naturel olie. Het roken geeft een hele lichte grijstint en wat meer kleurdiversiteit, waardoor iedere kleur van bijvoorbeeld een kleed of een meubelstuk / interieur item altijd goed matcht. 

Traditionele klassieke visgraat vloer

Deze traditioneel gelegd ogende visgraat vloer is mooi pas-gezaagd. Het betreft een meer-laags systeem dat direct is verlijmd op de zand/cement dekvloer waardoor deze ook zeer geschikt is voor de vloerverwarming. 

De visgraat vloer is behandeld met een hoogwaardige olie in de kleur 

Wassenaar

Dit modern Appartement gelegen in Wassenaar beschikt over een klassiek tapis parket met kantplank en wengé bies. De vloer is vernageld en verlijmd op een mozaïek ondervloer. Deze parketvloer is in zijn geheel geschuurd en daarna geolied. Met de witte muren geeft dit een mooi effect van de vloer en is overal mee te matchen. 

Vers gebouwde penthouse

In een prachtige, net vers gebouwde penthouse leverden en installeerden  een eiken Hongaarse punt die gelijmd en gespijkerd is. De woning heeft mooie ramen rondom en eindeloze uitzichten geeft over de stad Den Haag  Mooie combinatie met een mooie MDF plint van 12 cm hoog.