Laminaat

Laminaat den haag

Laminaat of parket?

Laminaat is tegenwoordig niet meer van parket te onderscheiden. Dat geldt zeker voor de collectie die we bij The Flooring Company in huis hebben. Jarenlange ervaring in de vloerenbranche en contacten met alle bekende fabrikanten hebben ervoor gezorgd dat wij u een serie unieke, kwalitatief hoogwaardige laminaatvloeren kunnen aanbieden. Prettig geprijsde vloeren bovendien. Vloeren waren u jarenlang plezier van heeft.

Oneindige keuze

Laminaatvloeren zijn inmiddels in talloos veel prints, kleuren en designs verkrijgbaar en vaak niet van parket te onderscheiden. U kunt laminaat makkelijk zelf leggen en heeft vrijwel geen onderhoud aan de vloer.

Slijtvast en onderhoudsarm

Laminaat ís geen parket. Laminaat bestaat uit samengeperst plaatmateriaal dat aan de bovenzijde is voorzien van een slijtvaste kunststoflaag en aan de onderzijde van een beschermende laag, die bij betere soorten van hetzelfde materiaal is als de toplaag.

Contactgeluid overbodig

Laminaatvloeren hebben de naam veel contactgeluid te veroorzaken, wat niet prettig is voor uw onderburen. Wanneer u echter de juiste ondervloer kiest, veroorzaakt een laminaatvloer helemaal geen overlast en blijft u keurig binnen de norm van 10dB. Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid assortiment ondervloeren, passend bij uw laminaatvloer.