Vloeren Wassenaar en omgeving: kies voor The Flooring Company!

Bent u op zoek naar vloeren Wassenaar en omgeving? Wij hebben een ruime collectie aan vloeren, waaronder houtenvloeren, PVC en laminaat. De keuze voor een nieuwe vloer kan een lastige opgave zijn, maar met de persoonlijke aandacht van The Flooring Company weet u precies wat voor type vloer bij uw levensstijl past. Wij zijn dé vloerenspecialist van Wassenaar en omgeving en verwelkomen u graag in onze showroom in Den Haag.

Vloeren Wassenaar: wat voor vloer past bij uw levensstijl?

Met meer dan 35 jaar wereldwijde ervaring maken, leveren en leggen wij vloeren. Door onze jarenlange kennis en ervaring bespreken wij samen met u hoe u graag wilt wonen en werken. Heeft u kinderen? Heeft u huisdieren? En heeft u vaak visite over de vloer? Deze vragen kunnen de juiste vloer van uw levensstijl bepalen. Samen met u bespreken wij wat het paste bij uw levensstijl past. Kortom; wij gaan écht op zoek naar een tailor-made vloer die bij uw levensstijl past. Hierbij kunt u rekenen op uitstekende persoonlijke aandacht van het eerste gesprek tot het jaren na het leggen van uw vloer. Wij zorgen ervoor dat de aankoop of renovatie van uw vloer een zorgeloos project wordt.

The Flooring Company is uw vloerenspecialist

Wie wilt er nou niet een prachtige vloer in zijn of haar woning? The Flooring Company realiseert de wens. Wij zijn uw vloerenspecialist en maken, leveren en leggen uw vloer. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment in houten vloeren. Tevens hebben wij een ruim aanbod in PVC- en laminaat vloeren.

Deze vloeren kunt u komen bewonderen in onze showroom aan de Frederikstraat 569 in Den Haag. Kies jij voor een PVC vloer of ga jij voor een echte houtenvloer? The Flooring Company helpt u graag verder met deze keuze!

Een houten vloer of toch tapijt?

Naast een uitgebreide collectie in houten-, PVC en laminaat vloeren kunt u bij ons ook terecht voor prachtige tapijtvloeren. Een tapijtvloer geeft de interieur sfeer en karakter. Daarnaast is een tapijtvloer geluiddempend. Een tapijtvloer is beschikbaar in verschillende kleuren, designs en structuren. Wist u al dat een tapijtvloer prima te combineren valt met een houten vloer? Door deze veelzijdigheid van een tapijt is een tapijtvloer een prima keuze in een prachtige vloer!

Vloeren Wassenaar kiest u bij ons!

Kwalitatief hoogstaande vloeren Wassenaar: dat vindt u bij The Flooring Company. Onze showroom is gevestigd in Den Haag, vlakbij Wassenaar. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. Wij helpen u graag verder met een prachtige tailor-made vloer voor uw gewenste ruimte, zoals woning of kantoor.
vloeren wassenaar
Heeft u een vraag? Vul dan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!